Coronaviruset - så kan ditt företag agera

Den globala spridningen av coronaviruset påverkar många företag. I det här filmade seminariet ger vi dig en övergripande bild av hur du som företagare kan hantera situationen.

Coronavirusets framfart har knappast undgått någon, konsekvenserna blir alltmer omfattande, samtidigt som nästa steg är svårt att förutse. Men som företag finns det en del du kan göra.

Tillsammans med en expertgrupp från MAQS Advokatbyrå arrangerade vi ett matnyttigt seminarium i ämnet.

Där gick vi bland annat igenom dina skyldigheter som arbetsgivare, och vilka restriktioner du får och bör lägga på dina anställda. Men de tittade exempelvis också närmare på hur en riskanalys ser ut, vad du kan tänka på i relationen till leverantörer respektive kunder, samt lyfter några affärskritiska avtal.

Ladda ner seminariets PPT

PÅ SCEN

Carl Fhager, Marie-Anne Lindhardt och Anton Olsson, advokater MAQS.
Peter Hellman, expert internationell handel, Västsvenska Handelskammaren
Jesper Öhrn, chef internationell affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

ta del av kunskapen

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.

VILL DU VARA MED OCH GÖRA VÄSTSVERIGE STARKARE?

Västsvenska Handelskammaren är företrädare för det västsvenska näringslivet och en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Tillsammans med våra 3 000 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

BLI MEDLEM

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg