INTRESSERAD AV EN PLATS I NÄTVERKET?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Göteborg

Intresseanmälan

FRÅGOR?


 

zandra_lowgren_skoglund_2.jpg

Zandra Lövgren Skoglund
031-83 59 21

Kontakta Zandra Lövgren om du har frågor angående Executive nätverk.

Kontakta mig

Executive nätverk

Är du ledare inom ett av regionens större bolag och har utmaningar inom budgethantering, strategisk affärsutveckling och verksamhetsutveckling?

Vi erbjuder flera nätverksgrupper för dig som är VD, VP, C-Suite eller strategisk och erfaren chef på bolag och ingår i företagsledningen.

Här diskuteras aktuella strategiska frågor som större företag ställs inför. Du får möjlighet att i ett tryggt forum, diskutera dina och ditt företags specifika utmaningar.

Exempel på diskussionsämnen:
  • Digital transformation och förändringsarbete.
  • Nutida och framtida affärsmodeller.
  • Strategier för kompetensförsörjning.
  • Omvärldsbevakning.

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Vi har följande inriktningar:

  1. Affärsstrategiska utmaningar i ett nationellt/globalt perspektiv.
  2. Affärsstrategiska utmaningar med inspel från akademin. Aktuell forskning kopplat till frågeställningen vid varje möte.
  3. Executive Management Network is also available in English. 

 

Varje grupp kan bestå av upp till 15 deltagare från olika företag. Tillsammans beslutar ni agendan för mötena.

MÅLGRUPP

För dig som arbetar inom något av regionens större bolag och har budgetfrågor, strategisk affärsutveckling och verksamhetsutveckling på ditt bord.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj stad för att se pris och specifik information.

IntresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg