FRÅGOR OM utbildningen?


Utbildning för Young Professionals

Med vår utbildning för Young Professionals får du en unik kombination av kompetensutveckling och nätverkande. Här stärker du dina ledarskapsförmågor och gör dig redo för nästa steg i karriären.

OM VÅR UTBILDNING FÖR YOUNG PROFESSIONALS

Utbildningen för Young Professionals vänder sig till dig som vill växa både privat och i din yrkesroll. Under fem dagar får du ta del av föreläsningar, som tagits fram för att stärka din personliga och professionella utveckling.  

Du lär dig grunderna i ledarskap och får verktyg för att öka effektivitet, samarbete och motivation. Du får även kunskap i hur du bygger ditt personliga varumärke och bygger starka affärsrelationer.  

En viktig del av utbildningen är erfarenhetsutbytet med deltagare från andra branscher. Vid varje tillfälle ges tid för diskussion och reflektion för att vidga perspektiven och ge ny inspiration.  

UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL

Som Young Professionals räknas du som är i början av din karriär, ofta mellan 25 till 35 år, och vill utveckla ditt ledarskap både privat och i din yrkesroll. Kanske har du som mål att bli chef eller ta en annan ledande roll i framtiden?

RECENSION FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

Vad tycker andra om utbildningen? Nedan finner du recensioner från några av våra tidigare deltagare.

INNEHÅLL

  • Introduktion till självledarskap – förutsättningar, värderingar och mål 
  • Metoder för att öka din och andras motivation och engagemang i arbetet. 
  • Hur fungerar en lärandekultur och hur kan man arbeta med det i sitt team eller på sin arbetsplats för att utveckla och förbättra sin prestation? 

Gästföreläsare

  • Ta ansvar för din karriär 
  • Förväntningar och ansvar kring din roll och anställning  
  • LinkedIn - så stärker du ditt varumärke 

Gästföreläsare: Johan Sköld

  • Framgångsfaktorer för entreprenörsskap
  • Så skapar du förtroende i dina relationer och bygger ett värdefullt kontaktnät
  • Hantera framgång och misslyckande i din karriär

Gästföreläsare

En viktig och rolig del i den personliga utvecklingen är att ta del av andras erfarenheter. Dag 4 bjuder vi in en vd för ett större västsvenskt bolag för att inspireras tillsammans. Hen delar med sig av sin personliga resa, karriär och tankar kring det egna ledarskapet. Därtill får vi ta del av värdefulla do’s and don’ts för framtiden.  

Sista dagen knyter vi ihop säcken. Vi gör en presentationsövning utifrån material som vi arbetat fram under utbildningens gång. Vi får möjlighet att använda en del av de verktyg vi lärt oss och övar på att ge och ta emot feedback. 

Utbildningen består av fem halvdagar under ca två månaders tid. Varje tillfälle inleds med en föreläsning kring aktuellt tema och följs upp med övningar och diskussioner ledda av en professionell samtalsledare och ledarutvecklare.

Vad gäller vid återbud?
Din bokning är bindande men platsen kan överlåtas till annan person. Om du av någon anledning får förhinder debiteras 50% av avgiften vid avbokning 1-3 veckor före utbildningsstart. Vid avbokning med mindre än en vecka kvar till utbildningen startar debiteras hela avgiften.

Som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Boka nu

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg