Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Borås, Göteborg, Skövde & Trollhättan

Intresseanmälan

Chefsnätverk: ledarskap

Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. I våra chefsnätverk möter du andra chefer med liknande utmaningar och behov.

Exempel på diskussionsämnen:
• Operativ strategi och målstyrning på alla nivåer i företaget.
• Framtidens ledarskap
• Hur attrahera och behålla rätt kompetens
• Delegering och ansvar för mer effektivitet.
• Hur driver man bäst förändringsarbete?

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.
 
Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten.

 

MÅLGRUPP

Titlar som återfinns i grupperna är Affärsområdeschef, Affärsutvecklingschef, Avdelningschef, Chef kundservice, Chief Operating Officer, Ekonomichef/CFO, Enhetschef, Executive Assistant, Forskningschef, Försäljningschef, HR-chef, Inköpschef, Kvalitetschef, Logistikchef, Marknadschef, Produktionschef, Regionchef, Supply Chain Manager, Teamchef, Verksamhetschef m.fl.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan. Varje ort har samma grund men kan skilja sig åt innehållsmässigt. Du kan ta del av den informationen nedan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: LEDARSKAP


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.