I våra chefsnätverk formar deltagarna gemensamt agendan. Här diskuteras frågeställningar som berör verksamhetsutveckling, strategiarbete och ledarskap.

Gruppens samlade kompetens och erfarenhet ger dig möjligheten att utvecklas i din chefsroll.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

VÄLJ DITT NÄSTA STEG I DIN LEDARSKAPSRESA

Filtrera genom att välja stad eller inriktning.

Chefnätverk: Produktion

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för produktionschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Ekonomi

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom ekonomi. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Forskning och utveckling

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för forskning- och utvecklingschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Göteborg
Chefsnätverk: Försäljning

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som chef inom försäljning. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: HR

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom HR. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Hållbarhet

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom hållbarhet. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde
Chefsnätverk: Hållbart Samhällsbyggande

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom hållbart samhällsbyggande. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Göteborg
Chefsnätverk: Inköp

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för inköpschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Skövde
Chefsnätverk: IT

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för IT-chefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Skövde , Trollhättan

SKRIV DIN FRÅGA HÄRLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.