DigiSHIFT

Starta er digitaliseringsresa med workshops och skräddarsydd kartläggning 

DigiSHIFT har en viktig uppgift - att hjälpa dig och ditt företag att påbörja er resa mot digitalisering. I den snabbt föränderliga världen av digital utveckling är det inte bara en möjlighet, utan en nödvändighet att anpassa sig till den digitala tidsåldern, men kan det vara en utmaning för företag att hålla jämna steg med de ständiga förändringarna.

Företag i Västra Götalandsregionen är välkomna att delta. Projektet delfinansieras av Västra Götalandsregionen.

Hur fungerar det?

Vi vill hjälpa ert företag på er digitaliseringsresa. Dels genom event, med inspirationsföreläsningar och flera experter på plats. Dels, genom en helt kostnadsfri digital kartläggning kring era möjliga utvecklingsområden samt en övergripande guidning för vägen framåt för dig och ditt företag. För störst kunskapsinhämtning och utveckligspotential rekommenderar vi att ta del av båda.

DigiSHIFT-kartläggning: Företagsanpassat stöd helt kostnadfritt

Vi erbjuder personliga möten, eller träff i mindre grupp, för att under 1,5 - 2,5 timmar gå igenom grunderna kring vad en digital transformation innebär och hur den kan genomföras.

Vi genomför en enklare kartläggning av ert företag och arbetar fram förslag som ni kan använda i ert framtida arbete för hur ni ska positionera er i en mer digitaliserad värld. Ni kommer få med er tips, verktyg och idéer på hur ni själva kan fördjupa och fortsätta arbetet.

Boka digital kartläggning här

DigiSHIFT-dagar: Interaktiva workshops och spännande föreläsare

Utforska digitaliseringen genom att delta på en av våra DigiSHIFT-dagar. Starta dagen med insikter från en framstående digital expert och fortsätt med spännande interaktiva workshops som ger dig praktisk kunskap. Du får också möjlighet att nätverka med andra deltagare från näringslivet. Dessa evenemang är skräddarsydda för företagsledare – VD:ar, styrelsemedlemmar, ägare och ledningsgrupper. Att delta på en DigiShift-dag kostar 3500kr per företag. 

Välj ett tillfälle som passar er i Göteborg, Borås, Skövde eller Trollhättan.

Varför ska man utveckla sin verksamhet med DigiSHIFT?

Vill du stärkas i något eller några av ämnena nedan? Då DigiSHIFT hjälpa dig att komma igång:

Förbättra processer, produkter, tjänster, och kundtillfredsställelse.

Smidig kommunikation och interaktion med kunder samt ökad lojalitet och starkare kundrelationer.

Genom att samla och analysera data kunna fatta bättre beslut och vara proaktiva istället för reaktiva.

Ökar flexibiliteten och möjligheten att möta snabba förändringar. Exempelvis som att förnya affärsmodeller, produkter och tjänster som kan generera innovation och nya intäkter.

Automatisering och digitalisering av arbetsflöden minskar manuella uppgifter, ökar effektiviteten och frigör tid och resurser för värdeskapande aktiviteter.

Digital transformation kan bidra till hållbarhetsmål genom effektivare resursanvändning och minskad miljöpåverkan.

Kontakta oss

Kontakta Moa Johansson eller Joacim Carlson om du har frågor eller vill veta mer!

Samarbetspartners

  • Västra Götalandsregionen
  • GOMO Group
  • Tenfifty
  • Assured
  • Vink