Kommande Trade Talks

NORGE
Hösten 2024 - TBD

SPANIENN
Hösten 2024 - TBD

MEXIKO
Hösten 2024 - TBD

Format: Webinar

PRENUMERERA NU
pris Kostnadsfritt

Du får tillgång till samtliga Trade Talks under 2024.

FRÅGOR OM trade talks?


Jesper-Ohrn-Västsvenska-Handelskammaren.jpg

Jesper Öhrn
031-83 59 02

Kontakta Jesper Öhrn om du har frågor.

Kontakta mig

Trade Talks by Swedish Chambers

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Vad är Trade Talks?

Som prenumerant på Trade Talks får du tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor gällande export och import.

Du väljer själv om du vill se det live med möjlighet till frågor eller i efterhand genom inloggning.

Frågor och svar

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webinars kommer de som registrerat sig för en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader

NORGE
24 september

SPANIEN
28 november

MEXIKO
Hösten 2024 - TBD

Du kan närsomhelst under året registrera dig till vår prenumerationstjänst, Det är kostnadsfritt och du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst. Självklart går det också att anmäla sig till seminarierna separat.

Prenumerera nu

Ja, jag vill bli prenumerant


Prenumeration


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.Detta är ett webbinar

Var:
Online