I våra VD-nätverk skapas agendan gemensamt av deltagarna. Här diskuteras verksamhetsutveckling, strategiarbete och ledarskap. Du kan i ett förtroligt format dela dina aktuella utmaningar. Gruppens samlade kunskap och erfarenheter ger lösningar för dig. 

Är du vd på ett tjänsteföretag eller tillverkande företag? Med verksamhet i Sverige eller internationellt? Vd-nätverket består av närmare 400 vd:ar i 40, skräddarsydda strategigrupper. 

 

Gå med i vårt VD-nätverk

Genom VD-nätverket får du en unik möjlighet att utbyta erfarenheter, utveckla strategier och bygga värdefulla kontakter inom näringslivet. Det är en plattform för lärande och tillväxt som kan stärka din roll som chef och bidra till framgång för ditt företag.

Erfarenhetsutbyte och kunskapsdelning

Genom att ansluta dig till vårt VD-nätverk får du möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap med andra VD:ar från olika branscher. Du kan dra nytta av deras insikter, perspektiv och lösningar på utmaningar inom verksamhetsutveckling, strategiarbete och ledarskap.

Stöd i strategiarbete

Våra nätverk ger dig en plattform att få feedback på dina egna affärsfall och även delta i utvecklingen av strategier för andra VD:ars utmaningar. Med hjälp av beprövade metoder och erfarna samtalsledare kan du ta del av nya perspektiv och idéer som kan stärka din verksamhet.

Utöka ditt kontaktnät

Genom vårt VD-nätverk kan du utöka ditt kontaktnätverk av VD:ar från olika branscher. Det ger dig möjlighet att knyta värdefulla affärsrelationer och samarbeten. Dessutom har du tillgång till nätverksträffar och evenemang där du kan möta näringslivsprofiler och aktuella politiker, vilket öppnar dörrar till nya affärsmöjligheter.

Skräddarsydda strategigrupper

Vi matchar dig med en strategigrupp som fokuserar på de VD-utmaningar som du står inför. Gruppen skräddarsys efter dina behov och ger dig möjlighet att diskutera ämnen som är relevanta för din verksamhet.

SKRIV DIN FRÅGA HÄRLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.