Kul att du är nyfiken på oss!

Vill du också vara med och påverka Västsveriges framtid? Då har du kommit till rätt plats.

Vi är Sveriges största Handelskammare med över 3000 medlemsföretag med över 25 000 anställda i regionen.Vår ambition är att skapa förutsättningarna för ett Västsvenskt näringsliv i världsklass.

Lediga jobb

Vill du bli en del av vårt team? Kolla in våra lediga jobb. Finns det inget jobb som passar dig just nu, prenumerera gärna på våra lediga tjänster.

Se våra lediga jobb

Utvecklas med oss 

Att vara en del av Västsvenska Handelskammaren innebar bara inte att du arbetar för en organisation utan att du engagerar dig i att bygga och stärka näringslivet och samhället i Västsverige.

Hos oss jobbar cirka 85 medarbetare. Vårt huvudkontor finns på Park 49 i centrala Göteborg och vi har även regionala kontor i Borås och Skövde.

Vi är generalister och specialister inom många områden, till exempel politik, juridik, kommunikation, marknadsföring och försäljning.

Förmåner och fördelar som anställd

Kreativa och engagerade medarbetare behöver bra förmåner. Hos oss får du en trygg arbetsgivare och en händelserik och utvecklande arbetsmiljö. Vi sitter i fina, centrala lokaler i Göteborg, Skövde och Borås.  Som anställd hos oss får du ta del av en mängd förmåner som t ex kompetensutveckling, tjänstepension, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, rikslunchkort, friskvårdsbidrag och mycket annat.

Vanliga frågor och svar

Vad kul att du vill jobba tillsammans med oss! Vi tar för närvarande inte emot spontanansökningar utan lägger alltid ut våra lediga jobb på vår jobbsida, prenumerera gärna på våra lediga jobb så missar du inga nya tjänster.

Går du en utbildning som innehåller praktik? Eller har du rätt till praktik via Arbetsförmedlingen? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder flera praktikplatser varje år, främst för studenter inom statsvetenskap och marknadsföring. Du kan ansöka om praktik via vår jobbsida.

Vi har fullt våren 2024 och ansökan för praktik för hösten 2024 öppnar snart. 

Ska du snart skriva ditt examensarbete på högskola eller universitet? Vi på Västsvenska handelskammaren samarbetar gärna kring examensarbeten. För oss är det viktigt att ta del av ny forskning, samtidigt som vi ser att det är givande för dig som student att omsätta teori i praktik. Ofta har du som student en egen idé om ämne och innehåll, men ibland kan du också få inspiration och idéer utifrån de behov som finns hos oss på Västsvenska Handelskammaren. Ta gärna kontakt med oss via vår jobbsida.

Vill du veta mer om oss?

Kontakta gärna vår HR-chef Marlene.