Är du vår nästa kollega?

Västsvenska Handelskammaren har ett stort uppdrag: att arbeta för ett västsvenskt näringsliv i världsklass. Med närmare 3 000 medlemsföretag och ett arbetsfält som sträcker sig över hela Västsverige är Handelskammaren en arbetsplats som präglas av högt tempo och snabba förändringar.

Roligt att du vill jobba tillsammans med oss! Vi rekryterar till tillfälliga eller ”fasta” tjänster löpande och kommunicerar då ut dessa via t.ex. vår företagssida på LinkedIn. Beroende på vilken tjänst och roll vi ska tillsätta så letar vi efter olika kompetenser, förmågor och personligheter.

Om vi för tillfället inte har någon intressant roll för dig att söka så kan du gärna skicka in en intresseanmälan via vår rekryteringssida så har vi möjlighet att kontakta dig om behov uppstår.

Det är helt beroende på vilken tjänst eller område vi ska rekrytera till. Vi har ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare, eventplanerare, marknadsförare och många andra kompetenser hos oss. I många fall söker vi personer med flera års erfarenhet av liknande arbete, men det händer att vi rekryterar till tjänster där längre erfarenhet inte är nödvändigt.

Vi tar in praktikanter från högskolor och via arbetsförmedlingen i mån av tid. Vi vill kunna handleda på ett bra sätt och av den anledningen kan vi inte ta flera praktikanter under samma period. För att du ska få ut mer av praktiken och kunna få en bild av vår omfattande verksamhet, så har vi praktikperioder som är minst 3-6 månader.

Skicka gärna in din ansökan för praktikplats. Vi hanterar ansökningarna löpande och kontaktar dig om vi kan erbjuda en praktikplats inom ditt kompetensområde.

 

Om vi har möjlighet, så ser vi positivt på att handleda vid ex-jobb. Detta förutsätter att frågeställningen är något som vi har inblick i eller kan på bra sätt bidra till, liksom att det lämpligtvis är till nytta för vår verksamhet.

Medarbetare 85 | Grundat 1661 | Omsättning 84 Mkr

Arbetet på Handelskammaren innebär att bedriva kommersiella och politiska projekt i företag och offentlig förvaltning. Inriktningen kan vara import- och exportstöd, juridik, affärsnätverk, infrastruktur, kompetensförsörjning eller näringslivets villkor.

Som medarbetare på Västsvenska Handelskammaren har du möjlighet att göra skillnad för företagen i Västsverige. Vi har alltid medlemsföretagens bästa i fokus och vågar prova olika tillvägagångssätt för att främja det Västsvenska näringslivet på ett affärsmässigt sätt. För att lyckas med det tror vi på en arbetsmiljö där vi hjälper varandra över gränserna, är prestigelösa och nytänkande och där det är högt i tak.

Det ska vara roligt att arbeta för ett Västsvenskt näringsliv i världsklass! 

Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba med oss? Kul! 

Se lediga jobb och ansök

HANDELSKAMMAREN SOM ARBETSPLATS

Vi som arbetar på Handelskammaren är 85 personer, med varierande bakgrund och erfarenheter. Verksamheten bedrivs från våra kontor i Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Borås, Skövde och Stockholm. Vår huvuduppgift är att genom lobbying och opinionsbildning påverka lokala, regionala och nationella politiker att fatta beslut som gynnar de västsvenska företagen. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster; bland annat kontaktskapande och befattningsutvecklande nätverk, utbildningar, juridiska tjänster och import- och exportstöd.

Du som medarbetare är avgörande för vår framgång, du är en del i en helhet och din kompetens bidrar till företagets utveckling. Vi strävar efter att du ska ha tydliga mandat och ansvar för att kunna verka professionellt. Vi ser att kompetensen hos våra medarbetare är vår främsta konkurrensfördel och du som medarbetare är ansvarig för ditt lärande och din utveckling. Våra ledare ska genom ett konstruktivt och inkluderande ledarskap skapa förutsättningar för varje medarbetare att verka och utvecklas professionellt. 

PRAKTIK FÖR STUDENTER

Handelskammaren erbjuder praktikplatser varje år, främst för studenter inom statsvetenskap och marknadsföring. Vi är måna om att kunna tillhandahålla en handledare och vara engagerade i varje praktikants tid hos oss, vilket innebär att vi inte kan ha fler än en eller två praktikanter under samma period.

"-Att få vara en del av en kompetent och gränslös organisation med en viktig plattform har varit spännande och värdefullt. Men det mest värdefulla som jag tar med mig från Handelskammaren är gemenskapen och konversationerna i fikarummet."

Nezanet Habatom, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Finner du inte svaret på din fråga eller vill prata med vår HR-chef, kontakta vår kollega Marlene Sandblom.