Är du vår nästa kollega?

Karriär

Västsvenska Handelskammaren har ett stort uppdrag: att arbeta för ett västsvenskt näringsliv i världsklass. Med fler än 2800 medlemsföretag och ett arbetsfält som sträcker sig över hela Västsverige är Handelskammaren en arbetsplats som präglas av högt tempo och snabba förändringar.

Kontakta mig vid frågor

Medarbetare 85 | Grundat 1661 | Omsättning 84 Mkr

Arbetet på Handelskammaren innebär att bedriva kommersiella och politiska projekt i företag och offentlig förvaltning. Inriktningen kan vara import- och exportstöd, juridik, affärsnätverk, infrastruktur, kompetensförsörjning eller näringslivets villkor.

Som medarbetare på Västsvenska Handelskammaren har du möjlighet att göra skillnad för företagen i Västsverige. Vi har alltid medlemsföretagens bästa i fokus och vågar prova olika tillvägagångssätt för att främja det Västsvenska näringslivet på ett affärsmässigt sätt. För att lyckas med det tror vi på en arbetsmiljö där vi hjälper varandra över gränserna, är prestigelösa och nytänkande och där det är högt i tak. Det ska vara roligt att arbeta för ett Västsvenskt näringsliv i världsklass! 

LEDIGA JOBB

Affärsutvecklare

Vi brinner för att göra Västsverige starkare och behöver utöka vår organisation, där du som Affärsutvecklare får en betydelsefull roll för utvecklingen i regionen.

Ditt fokus kommer vara att utveckla samarbeten med befintliga medlemmar, bearbeta nya kunder och skapa långsiktiga relationer för att skapa maximal affärsnytta för våra medlemmar. Du har i första hand kontakt med vd på medlemsföretagen. Du har stort eget ansvar men kommer också att samarbeta mycket med övriga kollegor i organisationen.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och rekryteringskonsult Eirik Dybendal. För eventuella frågor kan du kontakta Eirik på 0765-25 90 33.

Läs mer om tjänsten och ansök

Säljare nya kanaler - vikariat

Vi söker en vikarie till avdelningen Nätverk; Chefer & Ledare på 1 år med start från mars 2018.

Din roll blir att jobba med research och marknadsbearbetning via tillgängliga kanaler och metoder. Du kommer även ha ansvar för att utveckla nya metoder och gränssnitt för att nå kunder t.ex. via digitala kanaler, digital annonsering eller andra gränssnitt där vi når våra målgrupper.

Läs mer om tjänsten och ansök

HANDELSKAMMAREN SOM ARBETSPLATS

Vi som arbetar på Handelskammaren är 85 personer, med varierande bakgrund och erfarenheter. Verksamheten bedrivs från våra kontor i Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Borås, Skövde och Stockholm. Vår huvuduppgift är att genom lobbying och opinionsbildning påverka lokala, regionala och nationella politiker att fatta beslut som gynnar de västsvenska företagen. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster; bland annat kontaktskapande och befattningsutvecklande nätverk, utbildningar, juridiska tjänster och import- och exportstöd.

Du som medarbetare är avgörande för vår framgång, du är en del i en helhet och din kompetens bidrar till företagets utveckling. Vi strävar efter att du ska ha tydliga mandat och ansvar för att kunna verka professionellt. Vi ser att kompetensen hos våra medarbetare är vår främsta konkurrensfördel och du som medarbetare är ansvarig för ditt lärande och din utveckling. Våra ledare ska genom ett konstruktivt och inkluderande ledarskap skapa förutsättningar för varje medarbetare att verka och utvecklas professionellt. 

PRAKTIK FÖR STUDENTER

Handelskammaren erbjuder praktikplatser varje år, främst för studenter inom statsvetenskap och marknadsföring. Vi är måna om att kunna tillhandahålla en handledare och vara engagerade i varje praktikants tid hos oss, vilket innebär att vi inte kan ha fler än en eller två praktikanter under samma period.

"Blandningen av en grymt häftig organisation och engagerade kollegor har gett mig ovärderliga erfarenheter inför framtiden."

Emma Johannesson, läser Personalvetare med inriktning arbets- och organisationspsykologi på Högskolan Väst i Trollhättan.

Vi hjälper dig med dina utmaningar

För att du och ditt företag ska växa så behövs lösningar inom såväl nätverk för rätt kontakter och kunskap inom det senaste.

Se alla medarbetare