Vi ser till att näringslivets frågor dagligen finns på agendan

Är du journalist? Vi svarar gärna på dina frågor. Kanske behöver du vår senaste rapport om ett visst ämne eller vill ta del av någon av våra undersökningar? Vi kan också hjälpa dig att komma i kontakt med någon av våra experter. De bidrar gärna med sin kunskap till din artikel eller ditt nyhetsinslag.

Västsvenska Handelskammaren partipolitiskt obunden medlemsorganisation vars främsta syfte är att företräda och främja västsvenskt näringsliv. Handelskammaren är också en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige.

Tillsammans med närmare 3 000 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

Behöver du hjälp att hitta fakta? Kanske söker du ett företag med kunskap inom en specifik bransch? Om inte vi vet svaret, vet vi alltid någon annan som kan. Västsvenska Handelskammaren har kontakter över hela landet. Hör av dig!

Pressrum

Pressmeddelanden, pressbilder, logotyp och övriga bilder finner du via vår sida på MyNewsDesk. Namge alltid Västsvenska Handelskammaren som bild-källa.

Sociala medier

Följ oss via sociala medier.
 

Nyhetsbrev

Vi erbjuder fyra delregionala nyhetsbrev att prenumerera på. 


Ja, jag vill få ert nyhetsbrev!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .


så hanterar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till prenumeration av nyhetsbrev, notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister. Dina uppgifter sälj ej vidare till tredje part.

Önskar du utdrag av dina sparade uppgifter eller bli raderad, återkoppla till oss via gdpr@vastsvenskahandelskammaren.se

Läs vidare i vår integritetspolicy.