Avtalstvister i spåren av Covid -19

Många företag brottas med avtalsrättsliga frågor relaterat till de åtgärder som vidtas för att begränsa spridningen av Covid-19. I detta webinar går vi igenom exempel på avtalstvister under coronakrisen.

Seminariet är upplagt kring fyra typiska situationer som kan uppstå relaterat till coronakrisen. Vi lyfter bland annat vad som händer när en avtalspart inte kan fullfölja sina åtaganden, när och hur man kan åberopa ansvarsfrihet och hur man ska tänka om det blir tvist. Vid tillfället tittar vi även närmare på Force Majeure och när man kan åberopa det.

Samtliga medverkande är advokater med expertis inom kommersiell avtalsrätt och processrätt. Webinaret modereras av advokaten Per Hendar.

Ladda ner seminariets PPT

Seminariet börjar ett par minuter in i sändningen. 

PÅ SCEN

Caroline Ygge, Morris
David Sandberg, MSA
Nina Wittholt, Fondia
Stefan Björkegren, dNovo

Ta del av kunskapen

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.


VILL DU VARA MED OCH GÖRA VÄSTSVERIGE STARKARE?

Västsvenska Handelskammaren är företrädare för det västsvenska näringslivet och en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Tillsammans med våra 3 000 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

BLI MEDLEM