There is a license error on this site:
0050568A26D9 is not a valid mac-address
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Vad händer nu i världsekonomin? | Västsvenska Handelskammaren

Vad händer nu i världsekonomin?

Coronaviruset har på kort tid fått enorma effekter för samhälle och ekonomi. Hur ser det ut i världsekonomin och världshandeln? Vad kan vi förvänta oss framåt och hur påverkar det ditt företag och din affär?

Idag påverkas vi av det som händer på andra delar av klotet på ett helt annat sätt än tidigare. Coronaviruset, som fått stora konsekvenser för såväl folkhälsa, ekonomi och handel, är ett tydligt exempel i realtid på det.

För ögonblicket hör vi inte mycket om handelskonflikten mellan USA och Kina, men den är en fortsatt realitet som kan komma att förvärras genom försämrade relationer. Och förhandlingarna om handelsavtal mellan EU och Storbritannien är satta på paus. Allt detta i en unik räntesituation och på sina håll oroliga bostadsmarknader. Vad händer egentligen i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag? 

Pulsen på Världsekonomin är Handelskammarens återkommande temperaturmätning på världsekonomin och handeln, som arrangeras vår och höst.

Föredragshållare

Robert Bergqvist, Chefsekonom / Chief Economist, SEB
Jesper Öhrn, Chef Handel & Internationell Affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Seminariet börjar ett par minuter in i sändningen. 

ta del av kunskapen

VILL DU VARA MED OCH GÖRA VÄSTSVERIGE STARKARE?

Västsvenska Handelskammaren är företrädare för det västsvenska näringslivet och en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Tillsammans med våra 3 000 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

BLI MEDLEM

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg