NYFIKEN PÅ TRENDER 2024?

Boka er nästa konferens hos oss och bli inspirerad inför 2024. Vi bjuder på en unik inspirationsföreläsning som sätter guldkant på ert möte.

Vårt konferenserbjudande

  1. En kostnadsfri inspirationsföreläsning på 45 minuter med någon av våra erfarna experter.
  2. Konferens i en attraktiv miljö i centrala Göteborg, Borås eller Skövde.
  3. Fruktfat, kaffe och chokladbit ingår. Möjlighet att beställa fika, lunch, mm mot en extra kostnad via våra lokala leverantörer.

Erbjudandet gäller tom 30 mars 2024.

valbara FÖRELÄSNINGAR

Låt oss skapa extra energi till din konferens genom en föreläsning inom ledarskapsutveckling, internationella affärer eller stadsutveckling.

FRAMTIDENS LEDARSKAP

I en värld präglad av förändring och digital utveckling ställs nya krav på ledarskapet. Vi bjuder in dig till att ta del av den senaste forskningen om framtidens ledarskap där våra experter delar insikter med fokus på hållbarhet, samhälle och medarbetarnas välbefinnande. Få inspiration att leda ditt team och ditt företag i rätt riktning.

AFFÄRSMÖJLIGHETER PÅ VÄRLDSMARKNADEN 

Ta del av senaste nytt om världsekonomin och internationella handelstrender från våra experter. Vi lever i en tid av stora och snabba förändringar och en hög grad osäkerhet i omvärlden. Hur hittar man affärsmöjligheter för att upprätthålla konkurrenskraften inom den västsvenska industrin och vilka internationella handelstrender ser vi framöver.

Göteborg storstaden i framväxt

Göteborg tar stora kliv mot en miljonstad. Christina Heikel, ansvarig för stadsutveckling på Västsvenska Handelskammaren, tecknar bilden av framtidens Göteborg. Hur får vi en socialt och ekologiskt hållbar stadsutveckling? Och vilka är de nya investeringarna som kommer sätta Göteborg på kartan?

Hållbart, självklart.png

Vi levererar hållbara event med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. Handelskammarens lokaler uppfyller högsta hållbarhetsnivå och är certifierade enligt det internationella miljöledningssystemet LEEDs högsta nivå, Platinum.

mer info: konferenserbjudande

Låter detta intressant, men du vill ställa några frågor. Kontakta gärna vår kollega Pernilla Johansen

Bokningsförfrågan Konferenserbjudande


Halv- eller heldag?

Vi önskar inkludera följande föreläsning

Jag önskar återkoppling via:


Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg