Forsman & Bodenfors Factory inviger Kristallen

Nu öppnar Park 49s nya takterrass, Kristallen. Forsman & Bodenfors Factory, som kläckte den nya mötesplatsens namn, fick äran att inviga med en egen afterwork.

Det är en av vårens första ljumna kvällar när Factory blickar ut från Kristallen. Belägen på elfte våningen erbjuder Park 49:s takterrass en storslagen utsikt åt alla väderstreck.

Kristallen är den ultimata platsen för förverkligande av kreativa projekt

Erna Wulff, designer på Forsman & Bodenfors Factory, var den som tog hem vinsten i Västsvenska Handelskammarens namntävling för den nya mötesplatsen.

– Idén till namnet fick jag när jag tänkte på Handelskammarens läge och den fantastiska utsikten. Konferensrummet är helt byggt i glas och det finaste av glas är ju kristall. Rummet för mina tankar till en kristallkula för att se in i framtiden. Här möter man nya kontakter, strålar samman i framtida projekt och hittar nya idéer. Kristallen kommer att vara den ultimata platsen för skapande och förverkligande av kreativa projekt, säger hon.

viktigt för teamkänslan

Från Kristallen blickar du ut mot Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Förebilden till Palmhuset fanns i London; det enorma Crystal Palace, som uppförts till världsutställningen 1851. Kristallpalatset blev en kraftfull manifestation och sinnebild för den moderna tiden. Nu har Park 49 sin egen kristall som förgyller staden och bjuder in till möten i nutid och framtid.

Annika Becksén, kundansvarig på Forsman & Bodenfors, är nöjd med kvällen.

– Sociala aktiviteter är viktigt för sammanhållningen i teamet. Tillfällen då vi får slappna av tillsammans och inte behöver prestera är viktigt, det ökar välmående och prestation på lång sikt. Kristallens avslappnade miljö med utsikt över staden ger tillfälle till reflektion och perspektiv på tillvaron.

Är du intresserad av att boka vårt nya mötesrum för ett möte eller event? Förutom en hisnande vy kan du också addera konferenspaket med mat, dryck och inspirerande föreläsningar. Följ gärna #KristallenGBG i sociala medier för mer inspiration.

till kristallen