Kursen äger rum på Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Intresseanmälan Ladda ner kalenderhändelse

Data-driven internationalisering

Är du redo att ta din internationalisering till nästa nivå med digitala verktyg och data-driven kunskap? Upptäck potentialen av digitala verktyg i din internationella expansion för att kunna ta bättre beslut, identifiera och nå nya kunder, starta eller utveckla internationell försäljning.

Detta är en unik möjlighet för dig som arbetar med export att förvandla ditt sätt att arbeta med internationella marknader. Du kommer att få kunskap om hur du väljer en exportmarknad, samlar data och vilka digitala verktyg och arbetssätt du kan applicera i ditt marknadsarbete.

Målgrupp:

Exportansvarig från små och medelstora företag i Västra Götaland.

Krav:

Engagemang i att applicera lärandet och verktygen i din verksamhet, med beredskap att investera nödvändiga resurser för djupgående tester och implementering.

Programmet:

Under 5 halvdagsworkshops fokuserar vi på olika aspekter av data-driven internationalisering. Du kommer att lära dig mer om hur du kan 

  • Välja och analyserar potentiella exportmarknader
  • Använda AI i ditt exportarbete
  • Samla och analysera data om marknader och kunder   
  • Använda digitala metoder för att testa dina produkter / tjänster på en ny marknad.

Låter programmet som något för dig men du vill ställa några frågor, kontakta vår kollega Marina Gireva som är ansvarig för programmet. 

Fakta om programmet

Programmet finansieras av Tillväxtverket med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Västra Götalandsregionen.

Att stärka små- och medelstora företags internationaliseringsmöjligheter så att fler företag i regionen växer genom internationell handel och ökad export.

Programmet riktar sig till små och medelstora företag som sysselsätter färre än 250 personer och som antingen har en årsomsättning som inte överstiger 50 miljoner euro eller en årlig balansomslutning som inte överstiger 43 miljoner euro. Företaget skall inte ingå i en stor koncern.

Läs mer om definitionen här.

Samarbetspartners  

ALMI Företagspartner | Business Sweden |  Enterprise Europe Network | Västra Götalandsregionen | Region Halland | Västsvenska Handelskammaren

Kursen äger rum på Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill skicka in en intresseanmälan.


Ingår ditt företag i en koncern som omsätter mer än 50 miljoner EUR?

Uppskattad exportandel av total omsättning?

Din egna exporterfarenhet i år?Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.