Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Göteborg

Intresseanmälan

Chefsnätverk: Strategisk affärsutveckling

Stärk din kompetens och utvecklas i vårt chefsnätverk för dig som arbetar med strategisk affärsutveckling. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Är du delaktig i det strategiska ansvaret för ditt företags affärs- och verksamhetsutveckling? Vi vet att många företag utmanas i att hänga med i dagens snabba förändringstakt. Den snabba tekniska och digitala utvecklingen utmanar alltfler företag och branscher.

I vårt nätverk för dig som arbetar med strategisk affärsutveckling möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Samtliga möten sker under sekretess.

EXEMPEL PÅ DISKUSSIONSÄMNEN:
• Framtidens affärsmodeller
• Strategiarbete process och genomförande
• Omvärldsanalys
• Change management
• Varumärkesbyggande

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.
 
Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.
 

MÅLGRUPP

Riktar sig till dig som chef med affärsstrategiska utmaningar

 

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan. Varje ort har grunden samma men kan skilja sig innehållsmässigt. Du kan ta del av den informationen nedan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.
TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till dig som arbetar med försäljning och affärsutveckling och har resultat, budget och utvecklingsansvar.

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 5 nätverksträffar per år
  • Professionell samtalsledare.
  • Måltider vid samtliga träffar.
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Boråsregionen, kontakta vår kollega Cia Vakoufari, eller ring henne på 033-20 62 42.

Cia Vakoufari.jpg.jpg

Medlemspris 20 900 kr / år Ordinarie pris 22 900 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: strategisk affärsutveckling


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.