Pris för våra konsulttjänster


Marknadsanalys, affärskontakter, etablering och rådgivning i affärskultur
En fri rådgivningstimma via telefon.
Gäller medlemsföretag.

Övriga förfrågningar, enligt offert.
Paketpris eller löpande räkning.

Import- och exportprocesser och rådgivning i affärskultur
En fri rådgivningstimma via telefon.
Därefter:
- 1500kr/timme upp till åtta timmar
- 1200kr/timme över åtta timmar

Pris anges exklusive moms. Resekostnad för konsult tur- och retur Göteborg kan tillkomma.

Internationell rådgivning

Att göra affärer internationellt innebär ofta fantastiska möjligheter för företaget att växa men också många utmaningar. Några av dessa utmaningar är ofta brist på nätverk, språk och tid – varför det kan vara mest effektivt att ta hjälp av extern expertis.

Våra experter har mångårig erfarenhet av internationella affärer och ett internationellt partnernätverk som är svårt att konkurrera med. Vi är den perfekta språngbrädan för dig och ditt företag.

Behöver du veta mer om en marknad eller flera så hanterar vi alltifrån enskilda frågeställningar till avancerade analyser så att du får ett tillförlitligt underlag för ditt företags internationaliseringsstrategi. 

Kontakta en av våra experter: Martin Henningsson eller Jesper Öhrn

Vi hjälper dig att identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra distributörer, agenter, kunder och leverantörer för en ökad försäljning och tillväxt.

Kontakta en av våra experter: Martin Henningsson eller Jesper Öhrn

När det är dags för etablering på aktuell marknad så erbjuder vi tillsammans med våra lokala samarbetspartners vägledning i allt från praktiska frågor angående bolagsbildning, anställning och juridik. 

Kontakta en av våra experter: Martin Henningsson eller Jesper Öhrn

Vi erbjuder genomlysning, åtgärdsplan och implementering av nya rutiner för företagets internationella handel för att säkra kostnadseffektiva handelsprocesser.

Kontakta vår expert: Peter Hellman

Affärskultur är en helt avgörande faktor till huruvida din affär kommer att lyckas och de facto den vanligaste anledningen till att affärer misslyckas. Vi erbjuder företag strategiskt stöd från vårt globala nätverk av marknadsexperter från världens alla marknader.

Kontakta vår expert: Jesper Öhrn

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg