Vi hjälper företag med Remburser / Letter of Credit

Är du trött på krångliga och tidskrävande remburser? Funderar du på att outsourca er remburshantering för att öka effektiviteten och minska arbetsbördan? Västsvenska Handelskammaren har lösningen via vår nya tjänst Remburssevice. 

Med hjälp av våra internationella experter behöver du inte längre lägga värdefull tid och resurser på er remburshantering.

Säkra din betalning med en remburs

Hur kan man säkerställa att man får betalt av sin kund när man gör internationella affärer? Svaret är att du kan säkra betalningen genom en remburs, vilket är en internationell betalningsform. Betalningen sker mellan era banker och innebär att du ska utfärda de dokument som köparen kräver enligt rembursvillkoren. När du lämnar in korrekt utfärdade dokument till banken så fungerar dessa som en garanti för betalning. 


Intresseanmälan

Vad gör Rembursservice?

Rembursservice hjälper dig att avkoda (granska) rembursen och säkerställer att du kan utfärda korrekta dokument. I stället för att själv avkoda rembursen får du en sammanställning med tydliga instruktioner om vilka dokument du ska utfärda och vilken information de ska innehålla.

Vad kostar rembursservice?

Du kan välja mellan Mini och Maxi. Prisexempel Mini från 995 kr ex moms. Se detaljerad prislista för remburser.

Välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret nedan eller maila rembursservice@vastsvenskahandelskammaren.se

Säkra dina internationella affärer med oss – välkommen till en smidigare remburshantering!

 

IntresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .