Ledarskapsutveckling i Skaraborg
- För chefer och ledare

Västsvenska Handelskammaren utbildar och utvecklar Skaraborgs ledare. Vi erbjuder både nätverk och utbildning i Skövde för dig som ledare, chef eller VD.

UTBILDNINGAR OCH NÄTVERK

Vi har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling av chefer och ledare i Skaraborg. På kontoret i Skövde kan du till exempel gå vår ledarskapsutbildning, VD-utbildning eller styrelseutbildning. Du kan även ansöka om en plats till våra chefsnätverk eller VD-nätverk. Oavsett ålder och roll behöver vi alla utvecklas och gynnas av ett bredare nätverk.

UTBILDNINGAR I SKÖVDE

Våra omtyckta utbildningar bidrar till kompetensutveckling och att du växer som ledare. Här nedan ser du våra utbildningar för VD, chef och ledare i Skövde:

Ledarskapsutbildning
VD-utbildning
Styrelseutbildning

 Se kommande utbildningsstarter

Ledarskapsutveckling Skövdex 13.jpg

CHEFSNÄTVERK I SKÖVDE

I våra omtyckta nätverk för chefer, VD och entreprenörer får du kompetensutveckling genom erfarenhetsutbyte där utmaningar diskuteras med andra i liknande roll. Nätverksgrupperna träffas regelbundet med en samtalsledare. Se våra olika nätverk och strategigrupper i Skövde nedan:

Chefsnätverk
VD-nätverk

 Intresseanmälan nätverk

Vill du veta mer om våra utbildningar eller har frågor om våra nätverk?

Välkommen att kontakta våra kollegor Alexander Fornsjö eller Bjarne Pettersson på Skövdekontoret eller skicka en intresseanmälan i formuläret nedan.

Västsvenska Handelskammaren finns i Skövde på Varnhemsgatan 16a.

Ledarskapsutveckling Skövde 12.jpg

IntresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .