Karriärutveckling för företagets unga medarbetare

Är du chef eller ledare? Undrar du hur man blir en attraktiv arbetsgivare för unga och hur får man dem att stanna kvar? Brist på rätt kompetens är en stor utmaning för många. Investera i dina unga medarbetare och se till att de både utvecklas och trivs. Det lönar sig långsiktigt.

BLI EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE FÖR UNGA

I vår senaste undersökning En guide om unga på arbetsmarknaden kan vi se att unga medarbetare stannar i bolagen om de får möjligheter till personlig och professionell utveckling. Därför uppmanar vi västsvenska ledare att ta hand om sina unga medarbetare om de vill få dem att stanna i bolaget.

UNGA KRÄVER UTVECKLING

Vi på Västsvenska Handelskammaren är glada över att höra att unga medarbetare är benägna att stanna kvar på sina arbetsplatser om de erbjuds utvecklingsmöjligheter. Vi tror starkt på att investera i medarbetarnas utveckling är en nyckel till framgångsrika och hållbara bolag. Genom att erbjuda lärande, kompetensutveckling och nätverk får medarbetarna ökad kompetens i sina roller, samtidigt som ni skapar en positiv arbetsmiljö där medarbetarna känner sig uppskattade och motiverade.

Tillsammans kan vi skapa framgångsrika och hållbara arbetsplatser som främjar medarbetarnas behov av utveckling och bolagets framgång, på både kort och lång sikt. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just er.

INTRESSEANMÄLAN

UNG LEDARSKAPSUTVECKLING

Vi erbjuder uppskattade utbildningar och nätverk för unga som vill ta nästa steg i karriären eller växa i sin yrkesroll. Syftet är att få nya perspektiv, utvecklas, skapa nya affärskontakter och stärka individen tillsammans med andra unga i det västsvenska näringslivet. Vi har flera alternativ beroende på om de unga medarbetarna är i en ledande position eller inte:

Utbildning för Young Professionals
Ledarskapsutbildning
Chefsnätverk: Ung chef

Nätverk, utbildning & konferens 18 - 22.jpg

EXEMPEL PÅ OMRÅDEN

Nedan ser du exempel på vanliga områden som tas upp för diskussion i utbildningen för unga medarbetare och nätverket för unga chefer:

  • Leda dig själv och andra
  • Presentationsteknik
  • Bygg starka affärsrelationer
  • Nätverka med andra
  • Erfarenheter och utmaningar
  • Coacha och motivera andra


Vill du veta mer om kompetensutveckling för unga eller önskar utbilda flera medarbetare samtidigt? Välkommen att kontakta vår kollega Eirik Dybendal eller gör en intresseanmälan nedan.

INTRESSEANMÄLAN


Jag är intresserad av (välj en eller flera)


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår . 

Västsvenska Handelskammaren finns i Göteborg på Parkgatan 49.