Detta är ett webbinar,
Online
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Trade Talks: Norge

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Vår granne Norge är Sveriges viktigaste handelspartner inom flera områden och en given marknad med stora affärsmöjligheter för många företag. Som närliggande marknad med relativt lik kultur känns inte steget stort men samtidigt är Norge förknippat med en hel del utmaningar. Inte minst då Norge inte är med i EU och den inre marknaden, varför det är viktigt att vara väl införstådd i importtullar, momsregler, regelverk kring bolagsetablering o s v. Företag blir inte sällan överraskade över detta administrativa krångel.

Vid detta Trade Talks diskuterar vi med experter kring möjligheter och utmaningar för den norska marknaden och som alltid… bjuder naturligtvis in dig till vårt fantastiska nätverk för internationell handel!

Talare:
TBA
Moderator: Henrik Dahlström, VD, Handelskammaren Jönköpings Län

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter. 

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2024, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk. Självklart kan man även ta del av enstaka webinars.

Frågor om Trade Talks?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webinars kommer de som registrerat sig för en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader

NORGE
24 september

SPANIEN
28 november

MEXIKO
Hösten 2024 - TBD

Du kan närsomhelst under året registrera dig till vår prenumerationstjänst, Det är kostnadsfritt och du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst. Självklart går det också att anmäla sig till seminarierna separat.

Är ditt företag ännu inte prenumerant på Trade Talks? Hör av dig med frågor till jesper.ohrn@vastsvenskahandelskammaren.se eller boka in ditt företag direkt för att få tillgång till alla årets marknadsanalyser och diskussioner.

Detta är ett webbinar

Var:
Online

Anmäl dig härLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.