Eventet äger rum på ,
Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg
Ladda ner kalenderhändelse

Handelskammardagarna Dag 2 - 16 maj

Häng med jorden runt på 45 minuter, följ med på resan mot en hållbar ekonomi och lär dig leda i en värld med AI, utan att glömma vikten av mellanmänsklig kontakt. Denna dag riktar vi blickarna internationellt med fokus på hur världen blir redo för förändring.

Välkommen till Handelskammardagarna 15-17 maj 2024 - tre  dagar fyllda av föreläsningar och mingel, för er som medlemmar. 

FLERA UPPLEVELSER PÅ PLATS

Knyt nya kontakter, smaka på det västsvenska köket, upplev kulturskatter och ta del av Västsvenska Handelskammarens breda utbud. Mellan seminarierna finns mycket att upptäcka.

Anmälan

FRÅGOR?

Kontakta Louise Stommendal eller Pernilla Sterner.

Program Handelskammardagen 2024 - 16 maj

  • Resan mot en fossilfri ekonomi – vad krävs?

   Vi lever i en tid där klimatförändringarna kräver handling. Globalt antar länder ambitiösa mål för att minska koldioxidutsläpp och i Sverige samarbetar företag, branscher och regioner för att påskynda utvecklingen.

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • Att leda i en värld med AI

   AI är snarare en fråga om ledarskap än teknik. Och framstegen sker inte genom att ersätta människor, utan genom att förstärka deras förmågor med hjälp av AI.

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • Vårmingel: Kallpratet som leder in i värmen

   Och bilen går bra? Vem har inte dragit till med den frågan för att bryta tystnaden? Välkommen till en kväll med Niklas Källner där kallprat står i fokus.

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2

Eventet äger rum på

Var:
Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg