Eventet äger rum på ,
Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg
Ladda ner kalenderhändelse

Handelskammardagarna Dag 1 - 15 maj

Kom och upptäck det västsvenska näringslivsundret. Vi möter några av västsveriges stjärnor; eldsjälar och entreprenörer. Förkovrar oss i ny teknik och får kunskap om framtidens stadsbild.

Välkommen till Handelskammardagarna 15-17 maj 2024 - tre dagar fyllda av föreläsningar och mingel, för er som medlemmar. 

FLERA UPPLEVELSER PÅ PLATS

Knyt nya kontakter, smaka på det västsvenska köket, upplev kulturskatter och ta del av Västsvenska Handelskammarens breda utbud. Mellan seminarierna finns mycket att upptäcka.

Anmälan

FRÅGOR?

Kontakta Louise Stommendal eller Pernilla Sterner.

Program Handelskammardagen 2024 - 15 maj

  • Hur utbildar man till något som inte finns?

   Digitaliseringens snabba utveckling innebär att yrken förändras. Därför är det svårare än någonsin att veta vilken kompetens som kommer behövas i framtiden.

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • Ny teknik formar framtidens elsystem

   Ett hållbart energisystem måste kunna hantera förändrade och oförutsägbara behov av el. Det kräver snabba anpassningar, smarta investeringsbeslut och analys av komplexa faktorer.

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • Blir städer mer attraktiva med AI?

   Artificiell intelligens innebär ett utvecklingssprång för hela samhället och ger nya verktyg för hur vi kan utveckla städer. Kan tekniken förenkla komplexa beslutsprocesser och förhöja människans förmåga till innovativa lösningar?

   Mer info och anmälan »

   Visa mer Fill 1 Copy 2

Eventet äger rum på

Var:
Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg