Årsmötet äger rum på Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Årsmöte

Välkommen till årsmöte i Föreningen Västsvenska Handelskammaren. Du träffar också EU-minister Jessika Roswall och får ta del av ett spännande samtal om internationell handel och västsvensk konkurrenskraft, i skenet av stundande EU-val.

På årsmötet väljs ledamöter in till Handelskammarens styrelse och valberedning, revisorer utses och verksamhets- och revisionsberättelsen fastställs. 

VÄSTSVENSK KONKURRENSKRAFT I EU

Efter årsmötet berättar EU-minister Jessika Roswall om regeringens arbete och strategi för utrikeshandel och konkurrenskraft, med fokus på det kommande EU-valet. Vi följer upp med ett samtal om internationell handel, EU:s inre marknad, samt om det västsvenska näringslivets investeringar och vad de betyder för Sveriges framtida roll i EU.

FÖR VEM 

Årsmötet vänder sig i första hand till dig som är firmatecknare på ett medlemsföretag eller har fullmakt att representera det, då det är ni som har rösträtt. 

OM ÅRSMÖTET 

Årsmötet 2024 äger rum hos oss på Parkgatan 49 och är enbart öppet för våra medlemsföretag. För att delta och rösta behöver du anmäla dig senast den 8 maj.

PÅ SCEN 

Jessika Roswall, EU-minister
Maria Fuxborg, näringspolitisk chef Västsvenska Handelskammaren
Johan Trouvé, vd Västsvenska Handelskammaren 

FRÅGOR OM ÅRSMÖTET 

Kontakta arsmote@vastsvenskahandelskammaren.se 

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag är

Vill du äta lunch?

No showLäs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.