Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad; Göteborg och Skövde.

Intresseanmälan

Chefsnätverk: Regionchef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för regionchefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Har du som regionchef rätt verktyg och insikter att utveckla ditt företag och dess personal till nästa nivå? Vi vet att många företag utmanas i att hänga med i dagens snabba förändringstakt. Den snabba tekniska och digitala utvecklingen utmanar allt fler företag och branscher, kanske även hos er?

I våra nätverk för regionchefer möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter. 

Samtliga möten sker under sekretess.

EXEMPEL PÅ DISKUSSIONSÄMNEN:
• Omvärldsbevakning
• Attrahera och behålla kompetens
• Förändringsledning
• Hållbarhet
• Framtidens ledarskap

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.
 
Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.

MÅLGRUPP

Du som arbetar som verksamhets och affärsdrivande regionchef.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan. Varje ort har grunden samma men kan skilja sig innehållsmässigt. Du kan ta del av den informationen nedan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverk för dig som är regionchef

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till dig som arbetar som verksamhets och affärsdrivande regionchef.

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 6 nätverksträffar per år med upp till 13 deltagare
  • Professionell samtalsledare.
  • Måltider vid samtliga träffar.
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Göteborgsregionen, kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund, eller ring henne på 031-83 59 21.

zandra_lowgren_skoglund_2.jpg

Medlemspris 24 900 kr / år Ordinarie pris 28 500 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

Möt en deltagare

Erfarenhetsutbytet ger perspektiv på tillvaron. Det spelar ingen större roll vilken bransch du jobbar i, som chef och ledare stöter man på liknande utmaningar och då är det skönt att få stöd av andra i samma situation.​

Jag gick med precis när pandemin bröt ut och fick möjlighet att diskutera chefsfrågor som till exempel hur man leder på distans med andra i liknande positioner.​

Liselott Bergkvist, regionchef Peab Sverige AB
Jag kände att jag behövde lite ny energi, och det blev verkligen helt rätt.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: REGIONCHEF


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.