Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Borås, Skövde & Trollhättan

Intresseanmälan

Chefsnätverk: IT

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för IT-chefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. I våra nätverk för IT-chefer möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

EXEMPEL PÅ DISKUSSIONSÄMNEN:
 • Utveckla IT-avdelningen
 • Informationssäkerhet
 • Digitalisering
 • Internkommunikation
 • Ledarskapsfrågor
 • Min roll i ledningsgruppen

ARBETSSÄTT I VÅRA CHEFSNÄTVERK

Vi arbetar med en väl beprövad arbetsmetodik för inlärning och reflektion där mötena sker i form av rundabordssamtal och leds av en professionell samtalsledare.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig med en grupp efter behov, och där vi kan säkerställa att inga konkurrensförhållanden uppstår. Samtliga möten sker under sekretess.

Varje grupp består av 8 till 15 deltagare från olika företag. Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten, samt när mötena ska äga rum.

MÅLGRUPP

Du som arbetar som IT-chef.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde, Trollhättan och Varberg. Varje ort har samma grund men kan skilja sig åt innehållsmässigt. Du kan ta del av den informationen nedan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverk: IT

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till dig som arbetar som CIO/IT/IS-chef i Fyrbodal.

DETTA INGÅR
 • Vi möjliggör 6 möten per år
  inklusive 1 övernattning med den egna gruppen á 8-12 deltagare.
 • Professionell samtalsledare
 • Måltider vid samtliga träffar
 • Kostnad för övernattning
 • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Fyrbodal, kontakta vår kollega Michael Guldbrandsen, eller ring honom på 0520-40 06 50.

Medlemspris 28 900 kr / år Ordinarie pris 30 900 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

Möt en deltagare

Att möta andra chefer från olika branscher som man annars aldrig har möjlighet att träffa. Att samtala och resonera utifrån gemensamma frågeställningar är oerhört givande.

Full av energi och med ny input i aktuella frågor.

Britt-Inger Berntsson, it-chef Uddevalla Kommun
Nätverket ger mig ny kunskap och därmed möjligheten till att fatta bättre beslut i min egen roll.​

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: IT


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.