Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Borås, Göteborg, Skövde & Trollhättan

Intresseanmälan

Chefsnätverk: HR

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom HR. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Känner du att det är svårt att förstå vilka förväntningar och krav som ställs på framtidens arbetsplats för att du ska kunna driva rätt förändringar? Kämpar du med att hitta, rekrytera och behålla er kompetens? Eller funderar du kanske på hur stöttar dina chefer på bästa sätt?

Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. I vårt nätverk för chefer ibom HR möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Exempel på diskussionsämnen:
 • Framtidens arbetsgivare
 • Strategisk kompetensförsörjning
 • Arbetsrättsfrågor
 • On och offboarding
 • Krishantering och svåra samtal

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.
 
Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.
 
Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten.

MÅLGRUPP

HR-chef som deltar i ledningsgrupp, arbetar tätt med VD och är ett aktivt chefstöd i organisationen.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan.

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverk inom området HR

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till vänder sig till dig som arbetar som HR-chef eller personalchef i Boråsregionen och har personal, resultat, budget och utvecklingsansvar.

DETTA INGÅR
 • Vi möjliggör 6 möten per år
  inklusive 1 övernattning med den egna gruppen á 8-12 deltagare.
 • Professionell samtalsledare.
 • Måltider vid samtliga träffar.
 • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Boråsregionen, kontakta vår kollega Cia Vakoufari, eller ring henne på 033-20 62 42.

Cia Vakoufari.jpg

Medlemspris 27 500 kr / år Ordinarie pris 29 500 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: HR-CHEF


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.