Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Borås, Göteborg, Skövde & Trollhättan

Intresseanmälan

Chefsnätverk: försäljning

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som chef inom försäljning. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Har du som chef inom försäljning svårt att hålla dig uppdaterad på nya digitala säljkanaler? Kämpar du med att rekrytera och behålla dina säljare? Eller funderar du kanske på hur du ska motivera ditt säljteam?

Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. I vårt nätverk för försäljningschefer möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Exempel på diskussionsämnen:

• Motivera och coacha medarbetare
• Digital transformation
• Hantera och driva förändring
• Effektiv målstyrning och riskanalys
• Affärsutveckling

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.

Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten

MÅLGRUPP

Titlar som återfinns i grupperna är försäljningschef, försäljningsdirektör, affärsutvecklingschef, sälj- och marknadschef med flera.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverk inom området försäljning

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till vänder sig till dig som arbetar med affärsutveckling, marknad eller försäljning och är t.ex affärsutvecklingschef, affärsutvecklare, Key Account Manager, försäljningschefer, marknadschef, enhetschef och har resultat, budget och utvecklingsansvar.  

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 5 möten per år
  • 1 företagsbesök
  • Professionell samtalsledare
  • Måltider vid samtliga träffar
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Boråsregionen, kontakta vår kollega Cia Vakoufari, eller ring henne på 033-20 62 42.

 

Cia Vakoufari.jpg.jpg

Medlemspris 20 900 kr / år Ordinarie pris 22 900 kr / år Ansök till nätverket

Priset gäller vårt chefsnätverk i Boråsregionen och är exklusive moms.

Möt en deltagare

Det är positivt att träffa och lära känna människor i liknande roller i andra branscher, dela erfarenheter, bolla idéer och hjälpa varandra att se saker och ting ur nya perspektiv. ​

Mötena är inspirerade och jag tar alltid med mig något som jag kan ha användning för i min yrkesroll och som ledare.

Catharina Nord, IPM
Mötena är inspirerade och jag tar alltid med mig något som jag kan ha användning för i min yrkesroll och som ledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: FÖRSÄLJNING


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.