Per Grankvist om 5 trender som förändrar företagen

Per Grankvist, en av Sveriges främsta experter inom hållbarhet uppmanade publiken att skärpa sig, på Internationella Handelsdagen.

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.

Han är journalist, författare och föreläsare inom två specialområden: hållbarhetsfrågor i näringslivet och filterbubblor. Vi som har sett Per Grankvist 'in action' vet att han även kvalar som underhållare.

Genom att studera 500 företag och deras arbete med hållbarhetsfrågor har Per Grankvist kommit fram till fem trender som gäller för samspelet mellan företag och konsumenter framöver. Den första av fem trender handlar om att tillgång trumfar ägande:

”Vi har vant oss vid att ha saker i molnet och känner oss trygga med det. Vi har vant oss vid att vi inte längre behöver printa eller hålla i saker för att förstå att de existerar.”

Våra seminarier är helt kostnadsfria för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Västsvenska Handelskammaren. Som medlem får du dessutom alltid ett förmånligt pris på våra större evenemang, kurser och nätverk. Är du nyfiken på vad som är på gång? 

Till kalendern