chefsnätverk: Ny som chef

Är du ny som chef och vill få ett större nätverk samt utbyte av andra chefer i andra verksamheter? Då är detta chefsnätverk rätt för dig! Tillsammans med en samtalsledare diskuterar ni aktuella utmaningar i er roll och utbyter tips för dig som ny som chef.

Våra chefsnätverk är ett externt forum för dig som chef som vill utveckla både dig själv och bolaget. Du träffar likasinnade chefer i liknande roll men från andra branscher i nätverksträffarna. Vi har över 50 chefsnätverk med olika inriktningar med chefer från regionen.  

Från gruppen får du med dig insikter och verktyg att implementera i din verksamhet såväl i det operativa dagliga arbetet som i det mer långsiktiga och strategiska.

MÅLGRUPP NÄTVERK NY SOM CHEF

Målgruppen för detta chefsnätverk är du som är ny som chef eller ledare. Du kan vara en helt nytillsatt chef eller ha viss erfarenhet, men det är inget krav.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS I CHEFSNÄTVERKEN

Nedan ser du exempel på ämnen som kan diskuteras i våra chefsnätverk för nya chefer:

  • Att tänka på som ny chef 
  • Att våga ta plats i ledningsgruppen 
  • Att leda tidigare kollegor 
  • Delegering av ansvar för mer effektivitet 
  • Hur driver man bäst förändringsarbete? 

PLATS

Nätverksträffarna för ny som chef hålls i Göteborg på vårt huvudkontor, Parkgatan 49. Vi har även andra chefsnätverk i Borås, Skövde och Trollhättan. 

HUR GENOMFÖRS NÄTVERKSTRÄFFARNA?

Nätverksträffarna genomförs tillsammans med en professionell samtalsledare för effektiva och strukturerade samtal, under sekretess.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund så berättar hon mer.

Du kan ansöka om att gå med i vårt chefsnätverk för dig som ny som chef via formuläret här på sidan.  

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

INTRESSEANMÄLANLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.