Nätverk för Executive

För dig som arbetar inom något av regionens större bolag och har budgetfrågor, strategisk affärsutveckling och verksamhetsutveckling på ditt bord.

Vi erbjuder flertalet nätverksgrupper för dig som är VD, VP, eller chef i ledningsgrupp i ett bolag med över 100 anställda.

Här diskuteras aktuella strategiska frågor som större bolag står inför. Du får möjlighet att diskutera dina och ditt företags aktuella utmaningar. Vi matchar dig till lämplig strategigrupp.

UTVECKLA ERA STRATEGIER

Genom erfarenhetsutbyte i strategigrupper med olika inriktning väljer du hur du bäst interagerar med andra företag. Vi har grupper där du sitter med andra globala bolag, med nationellt verksamma bolag eller med internationella företag där mötet hålls på engelska. Det finns även grupper där vi arbetar med följeforskning.

Naturligtvis sker mötena under full sekretess och vi säkerställer att inga konkurrensförhållanden uppstår i grupperna.

EXEMPEL PÅ FRÅGESTÄLLNINGAR:

  1. Digital transformation och förändringsarbete.
  2. Affärsmodeller idag och i framtiden.
  3. Kompetensförsörjning.

ÄR DU INTRESSERAD?

För att du skall få ut det du vill av ditt deltagande i nätverket matchar vi dig med en grupp som fokuserar på de utmaningarna som du själv står inför. Vi presenterar alltid nya deltagare i grupperna, i förväg. Vi ser fram emot din intresseanmälan!  

Boka digitalt infomöte
GÖR EN INTRESSEANMÄLAN

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund så berättar hon mer.

 

IntresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .