Chefsnätverk: Regionchef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för regionchefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Har du som regionchef rätt verktyg/insikt att utveckla ditt företag och dess personal till nästa nivå? Vi vet att många företag utmanas i att hänga med i dagens snabba förändringstakt. Den snabba tekniska och digitala utvecklingen utmanar allt fler företag och branscher, kanske även hos er?

I våra nätverk för regionchefer möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter. 

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av 10 till 15 regionchefer från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Förändringsledning
  • Hållbarhet
  • Framtidens ledarskap
  • Omvärldsspaning
  • CSR

VÅR SAMTALSLEDARE

Våra nätverk för regionchefer leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Borås. Kontakta  Cia Vakoufari
Göteborg. Kontakta Zandra Lövgren Skoglund
Skövde. Kontakta Alexander Fornsjö

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: REGIONCHEF


Har du personalansvar?


Läs mer om våra  och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår.