Chefsnätverk: Logistikchef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som arbetar med logistik. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Funderar du på hur ni kan förkorta er verksamhets ledtider inom logistik och arbeta mer gränsöverskridande i hela försörjningskedjan? Hänger du med i den snabba utvecklingen av maskininlärning? Vill du diskutera ledarskapsutmaningar?

I våra nätverk för chefer som är ansvariga för logistik möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av 10 till 15 chefer inom logistik från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Kundkrav / Supply Chain
  • Förändringsprojekt
  • Målstyrning och KPIer - end to end
  • Kommunikation och engagemang
  • Systematiskt arbete med processutveckling

VÅR SAMTALSLEDARE

Våra nätverk för logistik leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Borås. Kontakta Cia Vakoufari
Göteborg. Kontakta Zandra Lövgren Skoglund

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: logistikchef


Har du personalansvar?


Läs mer om våra  och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår.