Chefsnätverk: forskning- & utvecklingschef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för forskning- och utvecklingschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Känner du som chef inom forskning och utveckling att du kan hantera framtidens krav på högpresterande och tvärfunktionella team? Hänger du med i dagens snabba och digitala förändringstakt? Är du en del i den digitala transformationen?

I våra nätverk för forskning- och utvecklingschefer möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter. 

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av 10 till 15 forskning- och utvecklingschefer från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Framgångsrikt strategiarbete
  • Projektledning
  • Lärorika misstag
  • Att skapa en kreativ arbetsmiljö

VÅR SAMTALSLEDARE

Våra nätverk för forskning- och utvecklingschefer leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Göteborg. Kontakta Zandra Lövgren Skoglund

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: Forskning- och utvecklingschef


Har du personalansvar?


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .