Företagsanpassad kurs på ert företag

Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk kan vi erbjuda marknadens mest effektiva skjuts för affären.

När du och flera av företagets nyckelroller och funktioner utbildas vid ett och samma tillfälle bäddar vi för samsyn. Vi krattar manegen för de verkliga besluten, eftersom utbildningen sker i direktkontakt med personerna som behövs för att identifiera risker och möjligheter genom hela affärskedjan. Lite som rollspel – fast affärsmässigt och på riktigt.

Ingen utmaning är den andra lik. Våra skräddarsydda utbildningar, under ledning av framstående experter, håller dina utmaningar i fokus – samtidigt som vi strävar efter att erbjuda marknadens mest kostnads- och tidseffektiva skjuts för affären.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

  1. Börja med att välj de moduler du är intresserad av, inom områdena Internationella affärer, Ledningsgrupp, Ledarskap eller Styrelse.
  2. Meddela oss vilket område och vilka moduler du är intresserad av.
  3. Vi återkopplar till dig med en offert, enligt prislistan.
  4. Innan utbildningsdagen prioriterar du och föreläsaren gemensamt utbildningens upplägg, med utgångspunkt i de valbara modulerna. 
  5. Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar er under en hel- eller halvdag.
  6. Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt löpande räkning.

Läs mer om de olika modulerna

Du kan välja skräddarsydda utbildningar inom områdena Internationella affärer, Ledningsgrupp, Ledarskap eller Styrelse.

Internationella affärer 

Ledningsgrupp  

Styrelse

Ledarskap

Hör av dig för rådgivning

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg