Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Göteborg

Intresseanmälan

Chefsnätverk: Ung chef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som ung chef. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Vilka utmaningar har andra unga chefer/ansvariga? Hur fungerar det i andra branscher? I detta forum får du tillgång till ett eget externt råd att bolla tankar och idéer med som du kanske inte gör med någon annan.

Mötena genomförs under sekretess och tillsammans med en professionell facilitator som har lång erfarenhet av att hjälpa individer och företag med verksamhetsutveckling, affärsstrategier, ledarskap, förändringsprocesser och företagskultur.

Samtliga möten sker under sekretess.

EXEMPEL PÅ DISKUSSIONSÄMNEN:
• Karriär och personligutveckling
• Förändringsledning
• Coacha och motivera sina medarbetare
• Ledningsgruppsarbete
• Verksamhetsutveckling

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Samtliga möten sker under sekretess. Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.

Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten.

MÅLGRUPP

Chefsnätverket vänder sig till dig som är verksamhets och affärsdrivande chef och ledare, ingår i ledningsgrupp och/eller leder personal.

 

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande ort: Göteborg. 

Välj stad för att se pris och specifik information.
TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket vänder sig till dig som är verksamhets och affärsdrivande chef och ledare, ingår i ledningsgrupp och/eller leder personal.

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 6 nätverksträffar per år med upp till 13 deltagare
  • Professionell samtalsledare.
  • Måltider vid samtliga träffar.
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Göteborgsregionen, kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund, eller ring henne på 031-83 59 21.

zandra_lowgren_skoglund_2.jpg

Medlemspris 24 900 kr / år Ordinarie pris 27 390 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: UNG CHEF


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.