Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Göteborg och Skövde.

Intresseanmälan

Chefsnätverk: Supply Chain

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som arbetar med logistik, inköp och Supply Chain. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Hanterar du den snabba utvecklingen inom Ai och maskininlärning? Funderar du på hur kan du arbeta mer effektivt och hållbart med gränssnittsplanering, logistik och inköp. 

I våra nätverk för chefer som är ansvariga för Supply Chain möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Samtliga möten sker under sekretess.

EXEMPEL PÅ DISKUSSIONSÄMNEN:
  • Framtidens supply-chain avdelning
  • Digitalisering
  • Leverantörsrelationer
  • Strategi- och förändringsarbete
  • Motivation och ledarskap

VÅRA CHEFSNÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Samtliga möten sker under sekretess. Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.

 

MÅLGRUPP

Riktar sig till dig som arbetar som chef inom Supply Chain.

 

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSNÄTVERK?

Att vara med i ett chefsnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Som chef behöver du ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefer i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chef är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

 

Välj region där du vill nätverka

På Västsvenska Handelskammaren kan du delta i våra chefsnätverk på följande orter; Borås, Göteborg och Skövde. Varje ort har grunden samma men kan skilja sig innehållsmässigt. Du kan ta del av den informationen nedan. 

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverk inom Supply Chain

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Chefsnätverket riktar sig till dig som arbetar som chef inom Supply Chain. 

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 6 nätverksträffar per år med 10-15 deltagare
  • Professionell samtalsledare.
  • Måltider vid samtliga träffar.
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsnätverk i Göteborgsregionen, kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund, eller ring henne på 031-83 59 21.

zandra_lowgren_skoglund_2.jpg

Medlemspris 24 500 kr / år Ordinarie pris 27 390 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

Möt en deltagare

Det är många saker som är bra med Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk men om jag skall välja två så är det helt klart erfarenhetsutbytet och kontaktnätet – att få möjlighet att diskutera idéer och utmaningar med personer i samma befattning fast med olika bakgrund och från olika branscher ger en unik möjlighet att utbyta erfarenheter och få bra råd och tips. Det är fascinerande att inse att gruppens medlemmar ofta står inför mycket lika utmaningar.

Medlemskapet i Västsvenska handelskammaren ger också tillgång till många inspirerande och bra föredrag och seminarier och Västsvenska handelskammarens duktiga personal besitter också ett stort nätverk och har flera gånger hjälpt mig komma i kontakt med rätt personer för att få info om såväl omvärldsbevakning som mer konkreta analyser kring olika områden. Information som jag ofta kunnat ta med mig tillbaka till min egen organisation och kunnat dela med mina kollegor både i Sverige och Europa.

Maria Jern, inköps- och logistikchef Bim Kemi AB
Att delta i ett chefsnätverk är ett bra sätt att tanka energi!

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: supply chain


Har du personalansvar?


Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.