Intresserad av en plats i nätverket?

Vi tar in nya deltagare till våra grupper löpande. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

Stad: Göteborg

Intresseanmälan

Nätverk: Chefsassistent

Stärk din kompetens och utvecklas i din roll som chefsassistent. Här diskuterar ni utmaningar i vardagen och gemensamma frågeställningar.

Framtiden för med sig en mängd förändringar inom bland annat digitalisering och nya organisationsstrukturer. Hur stöttar du chefer med olika administrativa uppgifter samtidigt som du samordnar och driver egna projekt?

Västsvenska Handelskammarens nätverk för chefsassistenter är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Exempel på diskussionsämnen:
  • Självledarskap
  • Presentationsteknik
  • AI
  • Omvärldsbevakning
  • Projektledning
  • Framtidens chefsassistentroll

VÅRA NÄTVERK

Mötena sker i form av ett erfarenhetsutbyte och leds av professionell samtalsledare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande matchar vi dig till en grupp efter just dina behov, utmaningar och frågeställningar.

Samtliga möten sker under sekretess.
Varje grupp består av upp till 13 deltagare från olika företag.

Ni beslutar tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera under era strategimöten.

MÅLGRUPP

Nätverket vänder sig till dig som arbetar som chefsassistent och assisterar företagsledningen.

VAD GER ETT DELTAGANDE I ETT CHEFSASSISTENTNÄTVERK

Att vara med i ett chefsassistentnätverk är en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Här får du inspiration, erfarenhetsutbyte och ett viktigt stöd utanför den egna organisationen.

Kunskap

Vi behöver ständig påfyllning av kunskap. Genom att utbyta erfarenheter kan du ta nästa kliv i såväl din personliga utveckling, som på företagets resa.

Perspektiv

Chefsassistenter i våra nätverk lär av varandra, lyfter blicken och ger varandra nya perspektiv. Det bidrar till att vi ständigt utmanar oss själva och vågar ta steget in i framtiden.

Stöd

Att vara chefsassistent är ett ensamt jobb. Att få utbyta tankar och erfarenheter med personer som förstår din vardag är värdefullt.

Välj stad för att se pris och specifik information.

Om chefsnätverket chefsassistent

TILL VILKEN MÅLGRUPP RIKTAR SIG CHEFSNÄTVERKET

Nätverket vänder sig till dig som arbetar som chefsassistent och assisterar företagsledningen.

DETTA INGÅR
  • Vi möjliggör 6 möten per år med upp till 13 deltagare
  • Professionell samtalsledare.
  • Måltider vid samtliga träffar.
  • Övriga gemensamma nätverksträffar i Handelskammarens regi.

Har du frågor om vårt chefsassistentnätverk i Göteborgsregionen, kontakta vår kollega Zandra Lövgren Skoglund, eller ring henne på 031-83 59 21.

Medlemspris 19 400 kr / år Ordinarie pris 21 340 kr / år Ansök till nätverket

Alla priser är exklusive moms.

Möt en deltagare

Det bästa med Västsvenska Handelskammarens nätverk är att få träffa andra i samma roll. Tillsammans med samtalsledaren sätter vi agendan, det gör att ämnena alltid blir intressanta och relevanta. Klimatet är öppet vilket bidrar till att vi vågar prata öppet och ställa frågor om stort och smått. Gruppen är lagom stor och alla hinner prata och bli lyssnade på. Alla träffar börjar med en incheckning, det sätter en god stämning på mötet.

Efter varje nätverksträff känner jag mig påfylld av ny kunskap och full av energi! ​​

Marie Kjellberg, Mölnlycke Health Care
Att nätverka handlar om att ge och ta. Gruppen har en enorm erfarenhet vilket leder till många bra diskussioner och nya synvinklar.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: ChefsassistentLäs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.