Våra affärsnätverk

Vill du vara med i ett affärsnätverk och knyta fler professionella kontakter eller behöver du bolla strategiska frågor om verksamhetsutveckling och ledarskap?

Vi har affärsnätverk och strategigrupper för dig som är vd, chef eller ledare i olika stadier av karriären. Du kan välja mellan nätverk där du möter personer med olika yrkesroller eller ett befattningsspecifikt nätverk för just din profession.

Våra strategigrupper

I våra strategigrupper diskuterar vi utmaningar och ger feedback på allt från ledarskapsfrågor till strategisk affärsutveckling. Mötena utgår från beprövade metoder och ger möjlighet till fördjupande samtal.

Läs mer om våra strategigrupper:

Strategigrupper - Vd
Strategigrupper - Chef & ledare
Strategigrupper - Global Senior Management

vårt affärsnätverk

Vi har affärsnätverk för dig som är ung chef eller ledare. I våra nätverk får du möjlighet att utveckla ditt professionella kontaktnät och utvecklas i karriären.

Läs mer om vår nätverksgrupp:

Young Professionals

Vårt forum för omvärldsbevakning

Närmare hälften av cheferna i vår medlemsundersökning Ledarkollen tycker att det är svårt att hänga med i en snabbföränderlig värld. För att svara upp mot detta behov har vi utvecklat Next Insight.

Läs mer om vårt forum:

Next Insight

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverk för dig och dina utmaningar? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss!

JAG VILL veta mer

Ja, jag är intresserad!


Jag är: