Chefsnätverk: Internationell affärsutveckling Halland

Stärk din kompetens och utvecklas i vårt nätverk för dig som arbetar med internationell affärsutveckling. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Du som är vd eller ansvarar för exporten i ett bolag med internationell verksamhet behöver ofta fatta beslut som skapar bättre förutsättningar för en lyckad globalisering. Kanske har ni redan påbörjat er exportresa men vill ta nya steg i er internationella expansion?

I vårt nätverk för dig som arbetar med internationell affärsutveckling möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter.

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av cirka 10 deltagare från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Strategisk planering och nya affärsmodeller
  • Internationell tillväxt och värdebyggande
  • Global organisationsutveckling och internationell rekrytering

VÅR SAMTALSLEDARE

Vårt nätverk för strategisk internationell affärsutveckling leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av globala affärer, ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till ansökan

Frågor?

Kontakta Ewa Andinsson

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: internationell affärsutveckling HallandLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .