Beteendeförändring genom nudging

I denna webbsändning guidar nudgingexperten Linus Olsson Collentine dig i nudging - hur man kan påverka människors beteende genom att arrangera beslutssituationen.

Nudging har svept världen med storm sedan Richard Thaler fick Nobelpris i ekonomi 2017 och idag använder tusentals företag och en lång rad länder sig av teknikerna.

Mänsklighetens evolutionära ursprung har format hur vi fungerar. Superoptimerade för livet på savannen, är vi sämre anpassade till livet i dagens moderna samhälle. Genom en förståelse för hur vi utvecklats kan vi bättre anpassa verksamhet till hur människor faktiskt fungerar.

Linus Olsson Collentine är psykologen och nudgingexperten som i denna webbsänding guidar dig från savannen till storstadsdjungeln. På vägen får vi möta våra tankefel och genvägar. Det kan ge dig kraften att förstå och anpassa din verksamhet till hur irrationell den moderna människan verkar vara.

 Ladda ner seminariets PPT
Seminariet börjar ett par minuter in i sändningen. 

Ta del av kunskapen

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.

UTVECKLAS SOM LEDARE TILLSAMMANS MED OSS

Som ledare behöver du både hänga med i en snabbföränderlig värld och vara fokuserad på organisationen. Samtidigt behöver du tid till reflektion och arbeta strategiskt och långsiktigt för att nå målen. Genom våra nätverk och utbildningar kan du utveckla ditt ledarskap och bli redo för nästa steg för både dig själv och ditt företag.

Tjänster för dig i ledande position