Din mötesplats i Skaraborg

Skaraborg är de stora sjöarna, platta bergen och Göta kanal. Här bor de kluriga och produktiva. Här finns fälten och grödorna men också högteknologi, svåra produktions-processer och spelutveckling. Skövde är porten till Västsverige.

På regionkontoret i Skövde möts ledare från såväl Essunga som Tibro för att utveckla sig själva, sina företag och Skaraborg. Här fortsätter vi vårt långsiktiga arbete med att förbättra infrastruktur, företagsklimat och kompetensförsörjning – allt för att så många som möjligt ska vilja bo och verka i hela vår region.

Skaraborg har ett mångfacetterat näringsliv med många branscher och kluster, vi vill fortsätta stärka dem och få våra företag att växa. Utvecklingen av centralorten Skövde till en delregional motor kräver modiga politiker med höga ambitioner inom stadsutveckling och bostadsbyggande. Ett riktmärke är 100 000 invånare i Skövde. 

BESÖKSADRESS

Varnhemsgatan 16A, Skövde

Nedan finner du intressant läsning och aktuella aktiviteter i din region.

Västsvenska Handelskammaren företräder närmare 3 000 medlemsföretag genom att påverka politiska beslut inom fem områden som våra medlemsföretag upplever är viktigast för ett företags framgång. Dessa är industripolitik, infrastruktur, kompetensförsörjning, lokalt företagsklimat och stadsutveckling.

BLI MEDLEM

På gång i Skaraborg

Här finner du vårt kontor i Skaraborg

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde