Din mötesplats i Boråsregionen

Vi vågar experimentera och här finns framtidens entreprenörskap. Här testar vi och får saker och ting gjorda. Boråsanda är framåtanda och den präglas av både nyfikenhet och mod. Andan genomsyrar hela regionen och finns i såväl Bollebygd, Mark, Svenljunga, Tranemo Herrljunga som Ulricehamn.

Vi skapar kontaktytorna för företagarna i Boråsregionen. Med Boråskontoret som utgångspunkt är vi den självklara mötesplatsen för Sjuhärads näringsliv. Vårt påverkansarbete inriktas allt mer mot urbanisering och stadsutveckling. Den viktigaste frågan för våra medlemmar är kompetens, och den attraheras av spännande stadsmiljöer. Dubbelspårig järnvägssträcka mellan Borås-Göteborg och fungerande infrastruktur är en bidragande faktor här.

Att höja lärarnas status och öka intresset för matematik är några av våra andra målsättningar. Vi har en önskan och tror att vi i allt större grad blir en del av storgöteborg. Vi vill även att stråket Jönköping – Borås - Göteborg blir ett område som växer, där företag lätt kan hämta kompetens och etablera sig.

Handelskammaren i Borås vill bistå dig i ditt arbete i att utveckla ditt företag. Vi erbjuder olika nätverk där du kan utvecklas som chef eller ansvarig.

BESÖKSADRESS

Österlånggatan 40, Borås

På gång i Boråsregionen

Här finner du vårt kontor i Borås

Var:
Österlånggatan 40, Borås