There is a license error on this site:
0050568A26D9 is not a valid mac-address
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Tack Västsverige för Marieholmstunneln | Västsvenska Handelskammaren

Tack Västsverige!

År 2000 startade kampanjarbetet och äntligen är det dags, nu öppnar Marieholmstunneln. Med den här filmen vill vi tacka alla er som gjort det möjligt, men också berätta vad några av våra medlemsföretag vill bli tackade för om ytterligare 20 år.

För 20 år sedan påbörjades ett intensivt arbete för att få till en fungerande förbindelse mellan fastlandet och Hisingen i Göteborg. Tingstadstunnelns köer var ohållbara för både pendlare och transporter.

Idag firar vi Marieholmstunneln, men imorgon fortsätter arbetet för ett starkare Västsverige. Vi hoppas att du och ditt företag vill vara med oss på resan.

Tack till alla våra medlemsföretag som har stöttat oss i denna kamp!

Vad vill du bli tackad för om 20 år?


Lista med kryssrutor eller alternativknappar


 

Påverka politiken, Bli medlem 

Västsvenska Handelskammaren erbjuder tjänster för att företag ska utvecklas och växa, men är också näringslivets röst i politiken. Vi företräder närmare 3000 medlemsföretag genom att påverka politiska beslut inom fem områden som de upplever är viktigast för ett företags framgång. Dessa är industripolitik, infrastruktur, kompetensförsörjning, lokalt företagsklimat och stadsutveckling.

Bli medlem


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy