Vi fixar fortbildning till industrin

Västsvenska Handelskammaren och Göteborgs Tekniska College AB tar nu fram en kostnadsfri, öppen distansutbildning som ska ge inspiration och en introduktion till industriell digitalisering.

Projektet genomförs med stöd av Vinnova och tillsammans med Volvo Cars, SKF Group och GKN Aerospace.

Undersökningar visar att ungefär hälften av alla som jobbar inom industrin behöver fortbildning för att vi ska kunna utnyttja den industriella digitaliseringens möjligheter. När tiotusentals industriarbetare nu är permitterade ser vi till att erbjuda en utbildning som industrin verkligen efterfrågar.

Under våren genomförs en pilot där Volvo Cars, SKF och GKN Aerospace medskapar och kvalitetssäkrar utbildningen. Från 1 september öppnas den upp för alla att gå kostnadsfritt.

Vill du veta mer om hur nya teknologier samspelar i en smart fabrik, hur er verksamhet kan använda sig av hållbar produktion, kollaborativa robotapplikationer och förstärkt verklighet?

Lämna din intresseanmälan för att delta i en flexibel utbildning om 40 timmar som startar upp höst genom att mejla intresseanmalan@gtc.com

VILL DU VARA MED OCH GÖRA VÄSTSVERIGE STARKARE?

Västsvenska Handelskammaren är företrädare för det västsvenska näringslivet och en mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer. Vår kompetens, våra tjänster och vårt nätverk är vår styrka i arbetet att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Tillsammans med våra 3 000 medlemsföretag arbetar vi för ett västsvenskt näringsliv i världsklass.

BLI MEDLEM