Karriärutveckling för unga

Vill du ta din karriär till nästa nivå och utvecklas som ung ledare? Välkommen till vår mötesplats där du får utvecklas tillsammans med andra unga i det västsvenska näringslivet.

VILL DU UTVECKLA DITT LEDARSKAP?

Västsvenska Handelskammaren har nätverk och utbildningar där unga i det västsvenska näringslivets möts och utvecklas tillsammans. Är du är en ambitiös och driven person som vill utveckla ditt ledarskap och bygga ett starkt nätverk? Ta nästa steg i karriären genom vår utbildning Young Professionals, Ledarskapsutbildning eller nätverk för unga chefer.

TA NÄSTA STEG I KARRIÄREN

Är du ung och tycker att detta låter spännande? Välkommen att lämna en intresseanmälan. Just nu tar vi in nya deltagare till vår utbildning Young Professionals och nya nätverksdeltagare i vårt nätverk för unga chefer:

INTRESSEANMÄLAN

Vi erbjuder flera uppskattade utbildningar och nätverk för unga som vill ta nästa steg i karriären eller växa i sin yrkesroll. Syftet är att få nya perspektiv, utvecklas, skapa nya affärskontakter och stärka individen tillsammans med andra unga i det västsvenska näringslivet. Vi har flera alternativ beroende på om du är i en ledande position eller inte:

Utbildning för Young Professionals
Ledarskapsutbildning
Chefsnätverk: Ung chef

blobid0.jpg

EXEMPEL PÅ OMRÅDEN

Nedan ser du exempel på vanliga områden som tas upp för diskussion i utbildningen Young Professionals och nätverket för unga chefer:

  • Leda dig själv och andra
  • Presentationsteknik
  • Bygg starka affärsrelationer
  • Nätverka med andra
  • Erfarenheter och utmaningar
  • Coacha och motivera andra

Vill du veta mer om kompetensutveckling för unga? Välkommen att kontakta vår kollega Eirik Dybendal eller gör en intresseanmälan nedan.

INTRESSEANMÄLAN


Jag är intresserad av (välj en eller flera)


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår . 

Västsvenska Handelskammaren finns i Göteborg på Parkgatan 49.