Med världen som arbetsplats

För dig med världen som arbetsplats

Internationell handel begränsas lätt till exportteknik och logistik, men hos Handelskammaren hittar du stöd för hela din internationella affär. Vi är en mötesplats för export- och importföretag, vi utbyter erfarenheter samt lyssnar till såväl extern som vår egen expertis. Vi är också en samarbetspart vad gäller att få tillgång till affärskontakter världen över, hantering av handelsdokument samt utbildning av personal i alltifrån exportteknik till affärskultur.

Det första många besökare möter på något av våra kontor är våra kompetenta rådgivare inom handelsdokument. För dig som sedan också har behov av att hitta fler och/eller bättre affärskontakter finns det få platser på klotet där vi inte har samarbetspartners. Partners som kan rapportera kring marknadspotential samt ta fram kontakter. Vill du dessutom utveckla din personal på hemmaplan till att bli skarpare i arbetet med export/import har vi utbildningar för alla delar av er internationella affär.

Det är inte lätt som företagare att arbeta upp och underhålla ett internationellt nätverk. Ta därför en genväg genom det som troligtvis är världens största nätverk för internationella affärer. Vi är din internationella partner för kunskap, kontakter och nätverk!