Juridikhjälpen: Covid 19

Har du en juridisk fråga kopplat till regeringens stödpaket? Tillsammans med vårt jurist- och revisionsnätverk erbjuder vi kostnadsfri vägledning*.

Under en tid öppnar vi upp för alla företag att ställa frågor till jurister och revisorer i vårt nätverk. Det här är en enklare form av vägledning, för att stötta upp i rådande situation. På detta sätt vill vi bidra till att stärka hela Västsveriges näringsliv under en utsatt period. 

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Boka in en kostnadsfri vägledning genom att fylla i formuläret nedan.  En jurist eller revisor med expertis inom det område du efterfrågar kommer att kontakta dig. Vår målsättning är att du ska få svar på din fråga inom 24 timmar.

Experterna svarar på frågor inom följande områden relaterade till åtgärder kopplade till Covid-19. I formuläret väljer du vilket område din fråga/dina frågor gäller.

Mellan den 13 juli och 19 augusti har juridikhjälpen sommaruppehåll. Därefter är ni varmt välkomna att kontakta oss igen. 

*Juridikhjälpen är en enklare form av vägledning, vilket innebär att inget rådgivningsansvar uppkommer.

Jag vill bli kontaktad för vägledningDå ett antal av regeringens åtgärder delegerat till andra instanser, kommer vi inte kunna besvara dessa vid det här tillfället. Det gäller bland annat Almis brygglån. Riksgälden och företagsakuten, samt hyressänkningar.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg