Nyinvalda i styrelsen

Onsdagen den 26 maj hölls årsmöte för föreningen Västsvenska Handelskammaren på huvudkontoret, Parkgatan 49 i Göteborg. Medlemmarna fick också ta del av en västsvensk framtidsspaning.

VÄSTSVENSK FRAMTIDSAGENDA

Tillsammans med handelskammarens vd Johan Trouvé tittade vi närmare på flera av de satsningar som nu görs i regionen. Vi lyfte också tre avgörande frågor för framtiden: globalisering, urbanisering och digitalisering.

Bland annat fick medelmmarna ta del av de senaste trenderna för bostäder och kontor, hållbarhetstips från Amanda Borneke, Swecos nya specialist på cirkulär ekonomi, samt fick se spännande exempel inom digital transformation. Därtill blev det en internationell utblick med uppdatering kring handelstrender och världsekonomi tillsammans med vår handelsexpert Jesper Öhrn.

Invalda ledamöter

Vi hälsar Sara och Thomas välkomna in i styrelsen.

Sara Wallin, vd Chalmers Ventures
Thomas Andersson, Vice President – Leading the Gothenburg Mobilisation

STORT TACK!

Vi tackar för er tid och engagemang i styrelsen. Avgående ledamöter:

Caroline Krensler, CEO Vinngroup
Paul Welander, Sr VP Vehicle Line Management Volvo Car Group

Här finner du föreningens stadgar och årsredovisning för 2020

PÅVERKA POLITIKEN, BLI MEDLEM 

Västsvenska Handelskammaren erbjuder tjänster för att företag ska utvecklas och växa, men är också näringslivets röst i politiken. Vi företräder närmare 3 000 medlemsföretag genom att påverka politiska beslut inom fem områden som de upplever är viktigast för ett företags framgång. Dessa är industripolitik, infrastruktur, kompetensförsörjning, lokalt företagsklimat och stadsutveckling.

BLI MEDLEM