De tog Bolon från väveri till trendigt designföretag

Alla företag är ute på en resa. Som handelskammare är det vårt mål att stötta er, våra medlemsföretag på vägen. I den här filmen möter vi systrarna Marie och Annica Eklund, som driver familjeföretaget Bolon.

– Vi sitter inne med mycket vilja, kreativitet och ambition. Men vi måste ha ett jättebra team som tar våra tankar vidare. Vi har båda haft som insikt från början, att ensamma driver vi inget lag framåt, säger Annica Eklund.

Tillsammans med sin syster Marie, utgör hon tredje generationen i familjeföretaget Bolon. Med stor passion för design har de turats om på vd-stolen och vidareutvecklat det företag som deras farfar startade för över 60 år sedan. En resa som gått från trasmattsväveri till att skapa designgolv för en global marknad, en resa som fortsätter.

– Framgången i det här är att vi själva tycker att det är roligt. Att vi inspireras och ser alla möjligheter. Det är det jag tror vi drivs av, att det känns som att vi aldrig blir färdiga, för att det alltid finns många fler möjligheter med Bolon, säger Marie Eklund.

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.

Bolon är medlemmar i Västsvenska Handelskammaren sedan 1994. Som Handelskammare är vårt mål att stötta dem genom alla faser av deras företagande. Vi ställer frågor, lyssnar var de är på väg, erbjuder tjänster och påverkar politiken, för att de och det västsvenska näringslivet ska fortsätta växa. Tillsammans gör vi Västsverige starkare!

VAR MED OCH GÖR SKILLNAD
Västsvenska Handelskammaren arbetar med politisk påverkan inom en rad olika områden framtagna utifrån det västsvenska näringslivets utmaningar, och med regional tillväxt som mål.  Däribland frågor inom kompetensförsörjning, stadsutveckling och infrastruktur.  Idag är vi närmare 3000 medlemmar, men för att kunna göra ännu större skillnad, behöver vi bli fler.


BLI MEDLEM IDAG